وبلاگ

با خواص بی نظیر برنج سفید آشنا شوید

با خواص بی نظیر برنج سفید آشنا شوید

 

خواص برنج سفید : برنج سفید ماده اصلی بیش از نیمی از جمعیت جهان است که بیشتر از 20 درصد کالری روزانه را می‎توانید از طریق آن بدست آورید.البته باید گفت که در ابتدا این محصول به رنگ قهوه‎ایی است، پس از برداشت و خشک کردن، پوسته رویی آن جداشده و به بازار عرضه می‎شود. گرچه گفته می‎شود با حذف پوسته رویی، بسیاری از مواد معدنی و مغذی آن حذف می‎شود، با این حال این محصول همچنان خواص قابل توجه داشته و به راحتی می‎تواند بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی بدن را تامین نماید.

لایه بیرونی این دانه خوراکی اصطلاحا شلتوک نامیده می‎شود. پس از آن لایه‌ایی دیگر به نام سبوس قرار دارد. در طی فرآیند سفید کردن، این دو لایه به طور کامل از دانه جدا می‎شوند.  این ماده غذایی منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات‌ها است، بنابراین مصرف آن باعث تامین انرژی بدن خواهد شد.

خرید عمده برنج در بازار محصولات کشاورزی نئوفارم

 

با برنج سفید صورتی جوان و شاداب داشته باشید

از بهترین خواص برنج سفید می‎توان به قدرت جوانسازی پوست اشاره کرد. این دانه غذایی به طور قابل توجهی دارای ویتامین‌ E  و آنتی اکسیدان است. این ویتامین محلول در چربی بوده، خاصیت ضدالتهابی داشته و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک خواهد کرد. به همین دلیل گفته می‎شود، ماسک برنج سبب آبرسانی و شفافیت پوست خواهد شد. این دانه غذایی حاوی ماده‎ایی به نام اسید لینولئیک و اسکوالن بوده و به همین دلیل توانایی تحریک کلاژن‌سازی در بدن را دارد.

کلاژن، ماده‌ایی است که وجود آن برای شادابی پوست اهمیت دارد. با بالارفتن سن به طور طبیعی از میزان آن در بدن کاسته خواهد شد و به همین دلیل بعد از حدود سی سالگی متوجه حضور چین و چروک‌های ریز و درشت  بر روی صورت خود می‎شوید، استفاده از این ماسک روند پیر شدن پوست را کند خواهد کرد.

 

برنج سفید فاقد گلوتن است

گلوتن پروتئینی است که در غلات یافت می‎شود، افراد زیادی به این ماده حساسیت داشته و به همین دلیل امکان استفاده از غلاتی مانند گندم  را ندارند. این مشکل در رابطه با افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند از اهمیت خاصی برخوردار است. از سلیاک به عنوان یک بیماری خود ایمنی یاد  می‎شود. در این حالت سیستم ایمنی بدن، این ماده را به عنوان یک مهاجم شناسایی کرد و برای از بین بردن آن به پوشش داخلی روده حمله خواهد کرد.

در چنین شرایطی بیمار با ناراحتی‎های گوارشی مختلفی مواجه خواهد شد. این در حالی است که برنج سفید فاقد این ماده بوده و بنابراین مصرف آن برای این افراد نمی‎تواند مضر باشد. به این ترتیب می‎توانند از خواص این دانه غذایی بهره‌مند شوند.

 

با مصرف برنج سفید چربی خون افزایش پیدا نخواهد کرد

برنج سفید، قوت غالب ایرانیان است، بنابراین توجه به ارزش‌های غذایی و نحوه مصرف آن به طور مستقیم با سلامتی بدن در ارتباط خواهد بود. افزایش چربی خون، باعث بوجود آمدن مشکلات زیادی شده و همواره به عنوان یکی از دغدغه‌های تغذیه‎ایی به‎شمار می‎رود. خبر خوب این است، که این دانه غذایی درصد چربی بسیار پایینی داشته و نمی‎تواند به طور مستقیم سطح آن را در بدن دستخوش تغییرات نماید. البته در این رابطه باید بدانید، شیوه پخت در حفظ خاصیت آن بسیار مهم است. بدیهی است اگر در کنار آن از روغن و کره استفاده نمایید، دیگر نباید انتظار داشته باشید، چرب خون همچنان سطح خوبی در بدن داشته باشید.

دانه برنج سفید، به تنهایی تاثیری بر چربی خون نخواهد داشت. کارشناسان بر این عقیده هستند که اگر برنج با سبوس آن مصرف شود، حتی باعث کاهش ناراحتی‎های قلبی و عروقی نیز خواهد شد.   در عین حال باید بدانید، این ویژگی دلیل موجهی برای استفاده بیش از حد از این ماده غذایی نیست. اگر بیش از کالری مورد نیاز، برنج بخورید و در عین حال هیچگونه فعالیت ورزشی منظمی نیز نداشته باشید، قندهای اضافی به صورت چربی در بدن ذخیره می‎شوند. در اینجاست که با چاقی شکم و پهلو مواجه خواهید شد.

 

برنج سفید به کنترل فشار خون شما کمک خواهد کرد

از دیگر خواص برنج سفید می‎توان به میزان سدیم آن اشاره کرد. این ماده غذایی کمترین میزان سدیم را در خود دارد و بنابراین مصرف آن نمی‎تواند باعث افزایش سطح سدیم در بدن  و در نتیجه فشار خون شود. بالا بودن سطح نمک در بدن، منجر به تنگ شدن، عروق خونی خواهد شد، این امر بر کارکرد قلب تاثیر گذاشته و سبب می‎شود بیش از حد توان خود فشار تحمل کند و در نتیجه فرد با بیماری‎های قلبی نظیر سکته مواجه خواهد شد.

در این رابطه نیز باید بدانید شیوه پخت بر میزان سدیم این دانه خوراکی تاثیرگذار است، همانطور که استفاده از روغن در هنگام طبخ، تاثیرات منفی بر خواص آن خواهد گذاشت، استفاده از نمک بیش از حد نیز، خاصیت برنج را از بین خواهد برد. دانه برنج به طور طبیعی تاثیری بر میزان کلسترول و سدیم بدن نخواهد گذاشت، مگر اینکه به شیوه‎ایی نادرست طبخ شوند.

 

با مصرف برنج سفید در برابر سرطان ایمن خواهید شد

دانه برنج سفید به طرز قابل توجهی دارای آنتی اکسیدان و فیبر نامحلول است. آنتی اکسیدان همان موادی هستند که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می‎شوند، به همین دلیل بدن در برابر انواع بیماری‌ها از قدرت دفاعی بسیار بهتری برخوردار خواهد بود. البته باید گفت برنج زمانی این خاصیت را دارد را که به صورت ارگانیک پرورش داده باشد. استفاده از سم‎ و کودهای شیمیایی، سبب می‎شود تا در هر وعده غذایی مقداری از این سم‎ها را نیز بخوریم، بنابراین چنین محصولاتی نمی‎توانند مانع از بروز بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان شوند.

 

با مصرف برنج سفید به اندازه کافی برای بدن انرژی تامین خواهید کرد

برنج سفید به طور قابل توجهی دارای کربوهیدرات است. از کربوهیدراتها به عنوان یکی از منابع مهم انرژی بدن یاد می‎شود. به همین دلیل مصرف آن برای افرادی که به طور حرفه‎ایی ورزش می‌کنند، بسیار مفید است. همچنین این دانه خوراکی، در رژیم غذایی افراد لاغر کاربردی است، چرا که باعث افزایش وزن آنها خواهد شد.

این دانه غذایی دارای مواد معدنی مانند کلسیم، فیبر، آهن، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین D است. این مواد تاثیر بسزایی بر متابولیسم بدن دارند. منظور از متابولیسم همان سوخت و ساز بدن است.

 

نئوفارم

سایت نئوفارم با هدف افزایش دانش در زمینه صادرات و واردات کالا در سال 1399 ایجاد شده است . جهت هماهنگی برای تبلیغات شرکت بازرگانی خود به صفحه " تبلیغات در نئوفارم " مراجعه کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا