فهرست مطالب
تفاوت خرما و رطب ( فرق خرما و رطب )
تفاوت خرما و رطب : بسیاری از افراد تفاوت میان خرما و رطب را نمی دانند . در این مطلب کوتاه به بررسی این موضوع می پردازیم.
اگر فروشنده یا خریدار یا صادر کننده خرما و رطب هستید آگهی خود را ثبت کنید و یا آگهی های ثبت شده را بازدید نمایید !
نئوفارم پلتفرم ثبت آگهی محصولات کشاورزی و دامپروری
خرید و فروش عمده خرما ، خرید و فروش عمده رطب ، فروش عمده زعفران
رطب چیست ؟
رطب به میوه ی نورس و تازه خرما که هنوز رنگش تیره نشده گویند. در واقع همانطور که در ادامه توضیح میدهیم ، دومین مرحله از رسیدگی درخت نخل را خارک و سومین مرحله را نیز رطب گویند.
خرما چیست ؟
خرما میوه ای تیره با پوستی نازک و هسته ای سخت می باشد که عمدتا طعمی شیرین دارد. بیشترین مناطقی که این میوه در آن رشد می کند ایران ، پاکستان ، عراق و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس می باشد.
خرما در ایران دارای انواع مختلفی می باشد شامل : خرما پیارم ، خرما دگلته نور ، خرما ( رطب ) مضافتی ، خرما زاهدی ، خرما کبکاب و …
>>> صادرات خرما <<<
تفاوت ( فرق ) خرما و رطب
درخت نخل از زمان به عمل آمدن میوه اولیه تا تبدیل به خرما چهار مرحله را طی می کند.
چاقالی ( مرحله 1 ) : در این مرحله شکوفه های نخل ماده تبدیل به میوه ای سفت ، سبز و هسته دارد می شود که به آن چاقالی گویند. قند موجود در این مرحله گلوکز و فروکتوز می باشد.
خرما خارک ( مرحله 2 ) : پس از مدتی ( حدود 6 هفته ) چاقالی ها به رنگ زرد یا قرمز تبدیل می شوند که به آن خرما خارک گویند. قند عمده این نوع خرما از نوع ساکاروز می باشد.
رطب ( مرحله 3 ) : در این مرحله خرمای خارک به دلیل گرمای مناطق گرمسیری و تابش آفتاب تبدیل به رطب می شود ( که نسبت به مرحله ی قبل قند بیشتر و رطوبت کمتر دارد و حدود 4 هفته زمان می برد ) . برخی از نخل ها رطبشان قابل استفاده است نظیر رطب مضافتی و کبکاب
خرما ( مرحله 4 ) : اگر رطب بین 14 تا 20 روز دیگر در مناطق گرمسیری و زیر نور خورشید قرار گیرد ( به اصطلاح گرمای خرما پزان ) در نهایت تبدیل به خرما شده که دارای بیشترین قند و کمترین رطوبت می باشد. مثل خرمای پیارم
برخی از خواص خرما
- مفید برای یبوست ( خرما یک ملین طبیعی است )
- بهبود سلامت قلب
- تنظیم کلسترول خون
- بهبود سلامت استخوان
- تنظیم فشار خون
- افزایش سلامت جنسی
- درمان اسهال
- بهبود سلامت مغز
- جلوگیری از سرطان کولون یا روده
- افزایش انرژی
- جلوگیری از شب کوری
- جلوگیری از هموروئید یا بواسیر
- مفید برای پوست
- جلوگیری از ریزش مو
- و …
ارزش غذایی 100 گرم خرما
تشکیل دهنده اصلی | مقدار در ۱۰۰ گرم |
---|---|
انرژی (کالری) | ۲۷۷ کیلوکالری |
کربوهیدرات | ۷۴٫۹۷ گرم |
پروتئین | ۱٫۸۱ گرم |
چربی | ۰٫۱۵ گرم |
آب | ۲۱٫۳۲ گرم |
فیبر | ۶٫۷۰ گرم |
قند | ۶۶٫۴۷ گرم |
کلسترول | ۰٫۰۰ میلیگرم |
در این مطلب کوتاه به بررسی تفاوت میان خرما و رطب پرداختیم . به نظر شما بهترین نوع خرما کدام است ؟
خواندن مطالب زیر توصیه می شود :
نئوفارم سایت خرید و فروش عمده محصولات کشاورزی از تولید کنندگان و توزیع کنندگان عمده از سطح کشور می باشد .
اگر فروشنده یا خریدار یا صادر کننده خرما و رطب هستید آگهی خود را ثبت کنید و یا آگهی های ثبت شده را بازدید نمایید !
نئوفارم پلتفرم ثبت آگهی محصولات کشاورزی و دامپروری