وبلاگ

خواص و مضرات مصرف انگور

18 خاصیت و 5 ضرر مصرف انگور

خواص و مضرات مصرف انگور : یکی از میوه های جذاب فصل تابستان انگور است و در دنیا بیش از 20 هزار گونه از آن وجود دارد. انار به طور معمول به دو دسته انار بی دانه و با دانه تقسیم می شود . لذیذترین نوع انگور ، انگور عسگری می باشد. عمده ترین تولید کننده انگور در کشور عزیزمان ، شهر ملایر است.

معمولا دانه های انگور به رنگهای قرمز ، زرد ، سیاه و سبز هستند. در این نوشته به بررسی مهمترین خواص و مضرات این میوه دوست داشتنی می پردازیم پس با ما همراه باشید …

 

ارزش غذایی انگور

در هر 100 گرم انگور مواد ضروری و ویتامین های زیر وجود دارد :

 

موارد ضروری و اساسی ارزش غذایی درصد مصرف مجاز روزانه
انرژی 69 کیلوکالری 3.5%
کربوهیدرات 18 گرم 14%
پروتئین 0.72گرم 1 %
چربی کل 0.16 گرم 5 %
کلسترول 0 میلی گرم 0 %
فیبر خوراکی 0.9 گرم 2%
ویتامین ها
اسید فولیک 2 میکروگرم 0.5 %
نیاسین 0.188 میلی گرم 1%
پیریدوکسین 0.086 میلی گرم 7.5 %
ریبوفلاوین 0.070 میلی گرم 5 %
تیامین 0.069 میلی گرم 6 %
ویتامین (C) سی 10.8میلی گرم 18%
ویتامین (A) آ 66 یکای بین‌المللی 3 %
ویتامین(E)ایی 0.19 میلی گرم 1%
ویتامین(K)کا 14.6 میکروگرم 12%
الکترولیت
سدیم 1 میلی گرم 0%
پتاسیم 191میلی گرم 4 %
مواد معدنی
کلسیم 10میلی گرم 1%
مس 0.127میلی گرم 14 %
آهن 0.36 میلی گرم 4.5 %
منیزیم 7 میلی گرم 2 %
منگنز 0.071 میلی گرم 3%
روی 0.07 میلی گرم 0.5 %
مواد مغذی گیاهی (فیتو-مواد مغذی)
کاروتن-a (بتا) 1 میکروگرم
کاروتن-β (بتا) 39 میکروگرم
زآگزانتین 72میکروگرم

خواص مصرف انگور

 

پیشگیری از سرما خوردگی

برای پیشگیری از سرما خوردگی و تقویت سیستم ایمنی خوردن انگور توصیه می شود چراکه دارای ویتامین های K , A و C می باشد. البته در هنگام سرما خوردگی مصرف این میوه توصیه نمی شود.

 

خواص انگور برای کبد و کبد چرب

اگر دچار مشکلات کبدی هستید و یا کبد چرب دارید مصرف انگور قرمز برای شما بسیار مفید خواهد بود. چرا که این میوه یک دیورتیک قوی و طبیعی بوده و به بهبود عملکرد کمک می کند.

 

حفظ آب بدن

اگر می خواهید به صورت طبیعی پوست خود را مرطوب کنید، مصرف انگور توصیه می شود. این میوه از 82% آب تشکیل شده و گرینه ی خوبی برای حفظ آب بدن و کمک به مرطوب شدن پوست و درخشندگی آن می باشد.

 

رفع یبوست

انگور دارای مقادیر فراوان فیبر نا محلول ، ارگانیک اسید ، قند و سلولز بوده و به همین دلیل برای درمان یبوست مزمن مفید بوده و همچنین باغث تقویت ماهیچه های روده  معده می گردد.

 

خواص و فواید انگور در کمک به کنترل بیماری آسم

همانطور که قبلا اشاره کردیم انگور دارای 82% آب می باشد، در نتیجه مصرف آن به مرطوب شدن ریه ها و جلوگیری از حمله های آسمی کمک می کند.

تقویت استخوان ها

سه ریز مغذی مس ، آهن و منگنز که برای شکل گیری و استحکام استخوانها مفید هستند ، در انگور وجود دارد. جالب است که بدانید مصرف منظم انگور از ابتلا به پوکی استخوان در سنین بالا جلوگیری می کند.

افزایش انرژی

به دلیل وجود ریبوفلاوین ( نوعی ویتامین B ) و کربوهیدرات در انگور ، این میوه می تواند به افزایش انرژی بدن کمک شایانی کند. ( ریبوفلاوین در تبدیل کربوهیدرات به انرژی در بدن نقش مهمی ایفا می کند )

 

تنظیم کلسترول خون

از آنجایی که انگور دارای ماده ای به نام پتروستیلبن می باشد ، می تواند طح کلسترول خون را کاهش دهد.

 

دیگر خواص مصرف انگور

  • خواص ضد باکتری
  • حفظ سلامت کلیه ها
  • کاهش ریسک ابتلا به آلزایمر
  • تسکین میگرن
  • حفظ سلامت چشم ها
  • کاهش ریسک ابتلا به دیابت
  • جلوگیری از بیماری های قلبی
  • تقویت و درمان ریزش مو
  • درمان کم خونی
  • درمان آفتاب سوختگی
  • و …

 

مضرات مصرف انگور

 

حساسیت

معمولا خیلی کم پیش می آید که انگور ایجاد حساسیت کند ولی در برخی افراد حتی لمس پوست این میوه می تواند واکنش های آلرژیک نظیر کهیر، لکه‌های قرمز، خس خس، سختی در تنفس و عطسه شود.

 

افزایش وزن

100 گرم انگور حدود 69 کالری دارد و میزان بسیار کمی است ولی مشکل از آنجایی شروع می شود که این میوه به دلیل کوچک بودن و سادگی در مصرف ، ممکن است که آمار مصرف از دستتان در رفته و مقادیر زیادی از آن را مصرف کنید. و در طولانی مدت باعث افزاش وزن شما شود .

 

نفخ

انگوری که در معده هضم می شود مقادیر زیادی فرکتوز آزاد می کند و بخش عمده ای از آن در بدن جذب نشده و به روده رفته و باکتری های روده نیز با مصرف آن تولید گاز می کنند. که در نتیجه باعث ایجاد نفخ می شود.

 

دیگر مضرات مصرف بیش از حد انگور

  • استفراغ
  • سوء هاضمه
  • تداخل با بعضی از داروها
  • و …

حرف آخر

در این نوشته به بررسی برخی از مهمترین خواص و مضرات مصرف انگور در افراد مختلف پرداختیم. چنانچه نظری در مورد خواص و مضرات مصرف انگور دارید ، خوشحال می شویم در بخش نظرات با ما و خوانندگان نئوفارم در میان بگذارید.

 

نئوفارم

سایت نئوفارم با هدف افزایش دانش در زمینه صادرات و واردات کالا در سال 1399 ایجاد شده است . جهت هماهنگی برای تبلیغات شرکت بازرگانی خود به صفحه " تبلیغات در نئوفارم " مراجعه کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا