نئوفارم | NeoFarm

خواص گریپ فروت برای دیابت

گریپ فروت

۲۹ آبان ۱۳۹۹ 228 بازدید
نئوفارم | NeoFarm
خواص گریپ فروت برای دیابت

خواص گریپ فروت برای دیابت

گریپ فروت و دیابت ( خواص گریپ فروت برای دیابت )

 

خواص گریپ فروت برای دیابت : به طور حتم با میوه گریپ فروت آشنایی دارید بخصوص اگر مبتلا به دیابت 2 باشید. این میوه که از شاخه مرکبات می باشد مزه ای ترش و متمایل به تلخی دارد. و پوست آن نیز زرد و گاهی سبز می باشد.

مهمترین خواصی که برای گریپ فروت عنوان شده می توان به  درمان کم‌اشتهایی، اختلالات مفصلی و عفونت‌های ریوی، تشنج، بند آمدن ادرار، سوءهاضمه، سرماخوردگی و زخم‌های عفونی، کمبود قند و مواد حیاتی، خارش، بواسیر و خونریزی اشاره کرد.

این میوه بیشتر در هند ، چین ، خاورمیانه و در ایران ( شمال و جنوب ) پرورش داده می شود.

البته مهمترین دلیلی که در این نوشته کوتاه می خواهیم راجع به این میوه بدانیم ” خواص گریپ فروت برای دیابت “ می باشد. پس با ما همراه باشید…

 

 

ارزش غذایی گریپ فروت

 

مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)
انرژی ۱۳۸ کیلوژول (۳۳ کیلوکالری)
کربوهیدرات‌ها ۸٫۴۱ g
قندها ۷٫۳۱ g
فیبر ۱٫۱ g
چربی ۰٫۱۰ g
پروتئین ۰٫۶۹ g
آب ۹۰٫۴۸ g
ویتامین ب۱ (تیامین) ۰٫۰۳۷ میلی‌گرم (۳٪)
ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین) ۰٫۰۲۰ میلی‌گرم (۱٪)
ویتامین ب۳ (نیاسین) ۰٫۲۶۹ میلی‌گرم (۲٪)
پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵) ۰٫۲۸۳ میلی‌گرم (۶٪)
ویتامین ب۶ ۰٫۰۴۳ میلی‌گرم (۳٪)
اسید فولیک (ویتامین ب۹) ۱۰ میکروگرم (۳٪)
ویتامین C ۳۳٫۳ میلی‌گرم (۵۶٪)
ویتامین E ۰٫۱۳ میلی‌گرم (۱٪)
کلسیم ۱۲ میلی‌گرم (۱٪)
آهن ۰٫۰۶ میلی‌گرم (۰٪)
منیزیم ۹ میلی‌گ رم (۲٪)
منگنز ۰٫۰۱۳ میلی‌گرم (۱٪)
فسفر ۸ میلی‌گرم (۱٪)
پتاسیم ۱۴۸ میلی‌گرم (۳٪)
روی ۰٫۰۷ میلی‌گرم (۱٪)

گریپ فروت و دیابت

آب گریپ فروت و دیابت

جالب است بدانید که طبق تحقیقات دانشگاه برکلی کالیفرنیا، آب گریپ فروت تقریبا اثری مشابه با متفورمین در کاهش و تنظیم قند خون دارد.

طبق تحقیقات این داشنگاه بر رو موش ها ، مشخص شده که این میوه بین 13 تا 17 درصد در کاهش قند خون موثر بوده است. البته در انسان برای اینکه گریپ فروت اثری مشابه متفورمین داشته باشد باید روزی 4 لیوان بزرگ از آب این میوه مصرف شود.

نارنگین در گریپ فروت

وجود ماده نارینگین در گریپ فروت

نارینگین یک آنتی اکسیدان استخراج شده از گریپ فروت می باشد که سبب شکسته شدن چربیهای کبد شده و حساسیت به انسولین را کاهش می دهد. این عمل نارینگین در واقع کاری مشابه داروهایی نظیر فنوفیبرات ( پایین آورنده چربی خون ) و روزیگلیتازون ( داروی ضد دیابت ) انجام می دهد.

 

تداخل دارویی گریپ فروت

البته مصرف گریپ فروت برای افراد دارای دیابت باید حتما با مشورت پزشک باشد چرا که برخی داروها با این میوه ایجاد تداخل می کنند. چرا که ترکیبی خاص در گریپ فروت وجود دارد که میزان تجمع و جذب برخی داروها را در بدن افزایش می دهد.

داروهای کاهش کلسترول خون مانند استاتین ها، داروهای ضد افسردگی مانند بنزودیازپین ها و داروهای ضد فشار خون در دسته های مسدود کننده کانال های کلسیم رایج ترین داروهایی هستند که توسط افراد مبتلا به دیابت مصرف می شود و با گریپ فروت تداخل دارند.

پس بطور کلی گریپ فروت با این داروها دارای تداخل می باشد:

  • دارو‌های سرکوب کننده‌ دستگاه ایمنی
  • بنزودیازپین‌ها
  • دارو‌های مسدود کننده کانال کلسیم
  • داروی ایندیناویر
  • کاربامازپین
  • داروی آمیودارون

حرف آخر

به طور کلی مصرف گریپ فروت برای بیماران دیابتی به شرط آن که از داروهای خاص نظیر استاتین ها و داروهای کاهش دهنده کلسترول استفاده نمی کنند ، توصیه می شود اما نظر آخر در مورد مصرف این میوه را باید پزشک معالج شما اعلام کند.

در این نوشته کوتاه سعی کردیم مهمترین خواص گریپ فروت برای دیابتی ها را بررسی کنیم. اگر تجربه ای از مصرف این میوه و تنظیم قند خون داشته اید خوشحال می شویم با ما و سایر کاربران نئوفارم در میان بگذارید.

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راهنما
close slider