نئوفارم | NeoFarm

صادرات زرشک

زرشک

۲۳ دی ۱۳۹۹ 144 بازدید
نئوفارم | NeoFarm
صادرات زرشک

صادرات زرشک

صادرات زرشک چگونه انجام می‌شود؟

 

زرشک در کشورهای دیگر به نام‌های دیگری شناخته می‌شود ولی در ایران بیشتر به نام زرشک معروف است. زرشک عمل‌آوری شده از بوته‌ای است که توت قرمز و ترش درمی‌آورد. در حالی که ریشه این گیاه از اروپا، آفریقا و آسیا است، اکنون می‌توان آن را در همه جای جهان کشف کرد زیرا طرفداران بسیاری پیدا کرده است که از آن در خوراکی‌جات مختلف استفاده می‌شود.

زرشک علاوه بر مصارف خوراکی که دارد در بعضی از داروها در مدت زمان قابل توجه و زیادی برای درمان مشکلات مربوط به معده، آلودگی‌ها و بیماری‌های پوستی استفاده شده است. صادرات زرشک از محل‌ها و کشورهای زیادی صورت می‌گیرد اما یکی از بهترین زرشک‌های تولیدی در جهان مربوط به کشور خودمان یعنی ایران است که سالیانه میزان قابل توجهی از آن به صادرات پرداخته شده و به اقصی‌نقاط جهان ارسال می‌شود. برای اطلاع از میزان صادرات زرشک می‌توانید به سایت‌های ثبت شده در خصوص صادرات مراجعه کنید تا اعداد دقیق آنها را یافت کنید.

 

زرشک به چه صورت ارسال می‌شود؟

زرشک به عنوان یک خوراکی ترش است که در زمان عمل آمدن تازگی را همراه خود دارد، تا حدودی طعم شیرین داشته و می‌تواند به صورت خام، مربا یا خشک مصرف شود. به همین ترتیب نوع خشک آن را می‌توان در کنار چای هم استفاده کرد. نوع صادراتی زرشک بیشتر به صورت خشک آن است که به صورت تجاری به کشورهای دیگر ارسال می‌شود. در نتیجه زرشک خشک بیشترین میزان صادرات را دارا است چون خرابی کمتری را در راه‌های دور متحمل می‌شود.

 

صادرات و واردات زرشک در جهان

در حالی که زرشک معمولاً برای بسیاری از افراد مختلف در سراسر جهان بی خطر تلقی می‌شود، چندین گزارش وجود دارد که میزان استفاده زیاد از آن توانسته است باعث ناراحتی معده و شل شدن روده شود که خطرات جدی را برای این افراد ایجاد کرده است. ولی با توجه به اقلیم زرشک در اکثر مردمان جهان بدون مشکل بوده و هر ساله تعداد زیادی از آن را تولید یا صادر می‌کنند.

علاوه بر این، هیچ یافته‌ای در مورد اثرات بد زرشک در جوانان یا خانم‌های باردار یا شیرده وجود ندارد. در نتیجه، این مسئله باعث شده است زرشک در سر تا سر جهان به مرور زمان محبوبیت بیشتری پیدا کرده و تمایل بیشتری برای واردات زرشک در کشور مبدا وجود داشته باشد؛ اما همانطور که پیش‌تر هم ذکر شد امروزه بسیاری از کشورها به دنبال تولید این محصول هستند و توانسته‌اند به مرور در این امر خودکفا بشوند و دیگر نیازی به واردات نداشته‌اند.

 

کیفیت صادرات زرشک خشک ایران با قیمت مناسب

کیفیت صادرات زرشک خشک ایران با قیمت مناسب و رقابتی کشورمان، ایران را به یکی از بزرگترین صادرکنندگان زرشک خشک برای واردکنندگان تبدیل کرده است. اگرچه ایران زرشک با کیفیت بالا ارائه می‌دهد اما به کشورها این امکان را داده است که زرشک خشک را با قیمت مناسب وارد کنند. منابع غنی زرشک ایران، ایران را قادر می‌سازد مقدار قابل توجهی زرشک خشک تولید کرده و به سراسر جهان ارسال کند.

 

صادرات و واردات زرشک با توجه به مصارف آن

از زرشک در ایران استفاده‌های مختلفی می‌شود و در این کشور بسیار محبوب است اما اصلی‌ترین استفاده از آن به طور معمول برای افزودن به برنج و غذاهای گوشتی زعفران‌دار است. در پله بعدی مصرف این خوراکی به صورت تنقلات و در کنار آجیل‌های دیگری است که در ایران تولید می‌شود و می‌تواند مکمل مناسبی برای آنها باشد. زرشک خشک علاوه بر این، گزینه مناسبی برای غذاهای مختلفی از جمله مرغ مخلوط، کوکو سبزی، سبزیجات پخته شده و سوپ است.

درصورتی که غذای شما بیش از حد شیرین باشد یا دارای طعم و مزه‌ای باشد که غیر فابل تحمل باشد استفاده از دو یا سه پیمانه زرشک خشک می‌تواند به آرامی طعم آن را دلنشین کند. زرشک طبیعی را در غلات، گرانولا، یا ماست هم می‌توان امتحان کرد. در نتیجه با توجه به مصارف بالای زرشک اقبال برای صادرات آن در همه کشورهای جهان بالا است و به مرور تبدیل به عضو جدایی‌ناپذیر از سبد خوراکی‌های خانواده‌ها شده است.

 

انواع زرشک برای صادرات

تامین‌کنندگان و تولیدکنندگان زرشک خشک ایران، درجه‌های مختلف زرشک خشک را برای محصولات خود تعیین می‌کنند که ملاک قیمتی برای صادرات است. از ملاک‌های دیگر صادرات را می‌توان کشور هدف و میزان هزینه‌ای که طرف مقابل حاضر است برای تامین زرشک بکند دانست. از طرفی یکی دیگر از مهم‌ترین ملاک‌های تعیین قیمت صادرات زرشک، میزان و اندازه سفارشی است که از سمت طرف مقابل برای واردات در نظر گرفته شده است. همانطور که گفته شد زرشک کالایی صادراتی است که در انواع مختلف به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

 

زرشک پفکی؛ پر رونق‌ترین زرشک صادراتی

این نوع زرشک با توجه به نگهداری ویژه‌ای که داشته و نحوه خشک کردنی که دارد از ظاهر زیبا‌تری برخوردار بوده و در جهان هم محبوبیت بیشتری را برای واردات دارد. این زرشک زمانی‌که به مرحله رسیدن ‌می‌رسد توسط کشاورز با شاخه کنده شده و در محیطی تاریک تا ماه‌ها می‌ماند تا به خوبی خشک شود. بعد از خشک شدن حالت پفکی پیدا می‌کند که به همین علت هم نام آن را زرشک پفکی گذاشته‌اند. بعد از جداسازی از شاخه‌ها محصول آماده بسته‌بندی و صادرات به دیگر کشورها است.

 

زرشک سیاه؛ با خاصیت‌های درمانی بسیار

این زرشک در ارتفاعات به عمل می‌آید دارای خواص فراوانی است که آن را به طرز شگفت‌آوری از دیگر زرشک‌ها جدا می‌کند. این زرشک بسیار کمیاب است و صادرات خاصی روی آن صورت نمی‌گیرد زیرا همان مقدار کمی هم که وجود دارد برای مصارف داخلی است. این خواص شامل کم شدن قند خون، کاهش میزان کلسترول و سلامت قلب و عروق است که بعد از مصرف با خواص شگفت‌انگیز آن آشنا خواهید شد.

 

زرشک قرمز؛ محبوب‌ترین نوع زرشک

در ایران محبوب‌ترین و فراوان‌ترین نوع زرشک زرشک قرمز است که خود با توجه به نحوه خشک کردن آن به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود. از جمله این دسته‌ها می‌توان به زرشک پفکی، زرشک کوهی و دانه اناری اشاره کرد که محبوب‌ترین در میان این سه همانطور که قبل‌تر هم گفتیم نوع پفکی آن است که صادرات ویژه‌ای را برای صادرکنندگان زرشک به ارمغان می‌آورد زیرا طرفداران زیادی از سراسر جهان دارد.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راهنما
close slider